Tutustu Tampereen kiehtoviin kohteisiin oppaidemme avulla

OPASTETUT RETKET

 

Järjestämme ohjattuja pyöräretkiä Tampereella. Pyöräilemme turvallisilla ja helposti poljettavilla sähköpyörillä, joten retkemme sopivat kaikenkuntoisille osallistujille. Meillä vietät virkistyspäivän rattoisasti pyörän selässä.

Kaupungin kaunein puisto

Tuo hänet opastetulle sähköpyöräretkelle keskelle kukkaloistoa. Retken kokohohta on tutustuminen kaupungin kauneimpaan puistoon, Arboretumiin.

Kaksin verroin kaunihimpi

Kaksi järveä. Kaksi tornia. Kaksi toria. Kaksi kahvilaa. Kaksin verroin kaunihimpi pyöräretki johdattaa sinut Tampereen kauneimpien maamerkkien ääreen. Matkalla jaetaan tietoa ja tarinoita Suomen ensimmäisen tehdaskaupungin kulttuurimaisemissa.

Juice Leskisen jalanjäljillä

Taivaan kappaleita. Tämä kultturelli retki avaa teatterien kaupungin saloja täysin uudella tavalla.  Muun muassa kirkko, puisto ja kirjasto tulee tutuksi.

RETKEILE SÄHKÖPYÖRÄLLÄ

Pakomatkojen retket tehdään korkeatasoisilla ja helppokäyttöisillä Tunturi- ja Helkama -sähköpyörillä. Sähköpyöräily on helppoa. Valitse napista avustuksen taso ja lähde ajamaan kuten tavallisella polkupyörällä. Jopa 25 km/h saakka avustavan sähkömoottorin avulla taitat ylämäet leppoisasti ja suorat sutjakkaasti. Kalustossamme on sporttinen tai klassinen runkomalli. Klassinen matalarunkoinen malli sopii miehille ja naisille iästä riippumatta. Pyörässä on matala jalannostokorkeus, joten kynnys pyörän selkään hyppäämiseen on pieni. Meillä on pyöriä suuremmillekin ryhmille, jopa 16 hengelle. Ohjatut sähköpyöräretket sopii erinomaisesti myös yrityksen TYKY -päivän ohjelmaksi sekä muuhun virkistystoimintaan.

Kaupungin kaunein puisto – Arboretum

Hatanpään kartanon mailla sijaitseva Arboretum on muutakin kuin Tampereen kaunein puisto. Kaupunki sai 1700-luvulla alkunsa siitä, että Hatanpään kartanon herra Hans Henrik Boije möi tulevan kaupungin tonttimaat kruunulle. Tämän ja monta muuta tarinaa Tampereen historiasta kuulet matkan varrella.

Tämä on lyhin retkemme, kesto 1,5h+

Retki sopii hyvin kaikenkuntoisille osallistujille. Retkellä on aikaa pysähtyä kuvaamaan kauniita kohteita ja oppaamme kertoo lisää kohteen historiasta sekä nykypäivästä. Maksimiosallistujamäärä 15 henkilöä. Pyydä tarjous ryhmällesi!

 

Kaksin verroin kaunihimpi

Kaksin verroin kaunihimpi pyöräretki johdattaa sinut Tampereen kauneimpien maamerkkien ääreen. Matkalla jaetaan tietoa ja tarinoita Suomen ensimmäisen tehdaskaupungin kulttuurimaisemissa.Koemme Tammerkosken ylä- ja alajuoksun kuohut, nousemme korkeuksiin Pyynikin näkötornissa ja Sokos Hotelli Tornin Moro-baarissa. Jääkaudelle meidät vie pistäytyminen muinaisen Yoldianmeren kuohujen rannalla. Matkalla nautimme Amurin Helmen keittoa ja Pyynikin munkkikahvilan kuuluisat munkit. Koe kaksin verroin kaunihimpi Tampere sähköavusteisesti pyöräillen kanssamme!

Retki sopii hyvin kaikenkuntoisille osallistujille. Retkellä on aikaa pysähtyä kuvaamaan kauniita kohteita ja oppaamme kertoo lisää kohteiden historiasta sekä nykypäivästä. Maksimiosallistujamäärä 15 henkilöä. Retket tehdään korkealuokkaisilla Helkama- ja Tunturi -sähköpyörillä. Kypärän vuokra, munkkikahvit, keittolounas ja janojuoma sisältyy hintaan kaikille opastettujen retkien osallistujille. Retkien osallistujat vastaavat omasta vakuutusturvastaan. Pyydä tarjous ryhmällesi!

 

Taivaan kappaleita – Juicen jalanjäljillä

Teatterien kaupunki avautuu tällä pyöräilymatkalla täysin uudella tavalla. Pyöräilemme taiteilija Juhani ”Juice” Leskisen jalanjäljissä käyden myös Kalevankankaan hautausmaalla kunnioittamassa hänen ja kirjailija Väinö Linnan muistoa. Vierailemmemme Tampereen Tuomiokirkossa, yhdessä monista Lars Sonckin suunnittelemista kirkoista.

Uudempaa rakennuskantaa edustaa mm. Raili ja Reima Pietilän suunnittelema Tampereen pääkirjasto, Metso. Vietämme aikaa tasa-arvon edistäjän, Minna Canthin ja Suomen ensimmäisen ammattikirjailijan, Aleksis Kiven seurassa. Kuljemme Tampere-Talon puistomaisemissa ja Tampereen stadionin järvimaisemissa, Ratinassa. Makunautintoja meille tarjoilee Tallipihan Suklaapuoti ja Juicen kantapaikka, Ravintola Tillikka. Lopuksi seurueella on mahdollista päästä tutustumaan mestarin laajaa kirjakokoelmaa hallussaan pitävään Juice -kirjastoon.

Retki sopii hyvin kaikenkuntoisille osallistujille. Retkellä on aikaa pysähtyä kuvaamaan hienoja maisemia ja oppaamme kertoo lisää kohteiden historiasta sekä nykypäivästä. Kypärän vuokra, Tillikan pyttipannu & janojuoma sekä tallipihan kahvit sisältyy hintaan kaikille opastettujen retkien osallistujille. Retkien osallistujat vastaavat omasta vakuutusturvastaan. Pyydä tarjous ryhmällesi! Maksimiosallistujamäärä 15 henkilöä. Pyydä tarjous ryhmällesi!

 

  PYYDÄ TARJOUS


  Kaupungin kaunein puistoKaksin verroin kaunihimpiJuicen jalanjäljilläRäätälöity tarjous


  Tietosuojaselosteemme

  Rekisteri- ja tietosuojaseloste

  Tämä on Pekan pakomatkojen henkilötietolain (10 ja 24 §) ja EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen (GDPR) mukainen rekisteri- ja tietosuojaseloste. Laadittu 1.1.2019. Viimeisin muutos 1.1.2019

  1. Rekisterinpitäjä

  Pekan pakomatkat, Verstaankatu 2, 33100 Tampere

  2. Rekisteristä vastaava yhteyshenkilö

  Pekan pakomatkojen tietosuojavastaavana toimii Elina Kulmala puh: 040-7496594 Sähköposti: info@pakomatkat.fi

  3. Rekisterin nimi

  Pakomatkojen asiakkuuteen, säilyttämiseen ja muuhun asialliseen yhteyteen perustuva asiakasrekisteri.

  4. Oikeusperuste ja henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

  EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen mukainen oikeusperuste henkilötietojen käsittelylle on

  - henkilön suostumus on tietoinen.

  - Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus on yhteydenpito asiakkaisiin.

  - Tietoja ei käytetä automatisoituun päätöksentekoon tai profilointiin.

  Henkilötietoja käsitellään asiakkuuden ja muuhun asialliseen yhteyteen liittyvän suhteen hoitamiseen ja palveluiden tuottamiseen sekä asiakasviestintään.

  5. Rekisterin tietosisältö

  Rekisteriin tallennettavia tietoja ovat: Henkilön nimi, yritys, osoite, postinumero, postitoimipaikka, puhelinnumero sekä sähköposti. Myös mahdollinen viesti ja viestiin liittyvät valinnat tallentuvat lomakkeelta lähtevään sähköpostiin.

  6. Säännönmukaiset tietolähteet

  Rekisteriin tallennettavat tiedot saadaan asiakkaalta mm. www-lomakkeilla lähetetyistä viesteistä, sähköpostitse, puhelimitse, sosiaalisen median palvelujen kautta, sopimuksista, asiakastapaamisista ja muista tilanteista, joissa asiakas luovuttaa tietojaan.

  7. Tietojen säännönmukaiset luovutukset ja tietojen siirto EU:n tai ETA:n ulkopuolelle

  Tietoja ei luovuteta säännönmukaisesti muille tahoille.

  8. Rekisterin suojauksen periaatteet

  Rekisterin käsittelyssä noudatetaan huolellisuutta ja tietojärjestelmien avulla käsiteltävät tiedot suojataan asianmukaisesti. Kun rekisteritietoja säilytetään Internet-palvelimilla, niiden laitteiston fyysisestä ja digitaalisesta tietoturvasta huolehditaan asiaankuuluvasti. Rekisterinpitäjä huolehtii siitä, että tallennettuja tietoja sekä palvelimien käyttöoikeuksia ja muita henkilötietojen turvallisuuden kannalta kriittisiä tietoja käsitellään luottamuksellisesti ja vain niiden työntekijöiden toimesta, joiden työnkuvaan se kuuluu.

  9. Tarkastusoikeus ja oikeus vaatia tiedon korjaamista

  Jokaisella rekisterissä olevalla henkilöllä on oikeus tarkistaa rekisteriin tallennetut tietonsa ja vaatia mahdollisen virheellisen tiedon korjaamista tai puutteellisen tiedon täydentämistä. Mikäli henkilö haluaa tarkistaa hänestä tallennetut tiedot tai vaatia niihin oikaisua, pyyntö tulee lähettää kirjallisesti rekisterinpitäjälle. Rekisterinpitäjä voi pyytää tarvittaessa pyynnön esittäjää todistamaan henkilöllisyytensä. Rekisterinpitäjä vastaa asiakkaalle EU:n tietosuoja-asetuksessa säädetyssä ajassa. pääsääntöisesti kuukauden kuluessa.

  10. Muut henkilötietojen käsittelyyn liittyvät oikeudet

  Rekisterissä olevalla henkilöllä on oikeus pyytää häntä koskevien henkilötietojen poistamiseen rekisteristä ("oikeus tulla unohdetuksi"). Niin ikään rekisteröidyillä on muut EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen mukaiset oikeudet kuten henkilötietojen käsittelyn rajoittaminen tietyissä tilanteissa. Pyynnöt tulee lähettää kirjallisesti rekisterinpitäjälle. Rekisterinpitäjä voi pyytää tarvittaessa pyynnön esittäjää todistamaan henkilöllisyytensä. Rekisterinpitäjä vastaa asiakkaalle EU:n tietosuoja-asetuksessa säädetyssä ajassa, pääsääntöisesti kuukauden kuluessa.